'Work and Travel' program radne prakse u SAD - PFK - Pomorski fakultet Kotor

'Work and Travel' program radne prakse u SAD

21.03.2017   PFK Admin  1439 pregleda

Svi studenti koji planiraju da idu na radnu praksu "Work and Travel" treba da se uloguju na Mooodle PFK portal i pristupe kursu sa tim nazivom.

Na tom kursu ce biti otvoren zadatak, gdje studenti mogu postaviti MS Word fajl sa sledecim podacima: Ime, Prezime, Studijski program, Broj indeksa, Broj mobilnog i Email, kako bi prodekan za nastavu, Doc. dr Tatijana Dlabač, najkasnije do utorka, 14. marta 2017. godine.


Svi studenti koji su se prijavili na radnu praksu "Work and Travel" potrebno je da u računarskom centru Pomorskog fakulteta Kotor mr Veri Kapetanovic radnim radnim danima od 13:00 do 14:00 sati od srijede, 22.03.2017. godine do četvrtka, 30.03.2017. godine, donijeti sljedeću dokumentaciju:
  • Matični list,
  • Neku potvrdu da idete na radnu praksu (potvrdu agencije ili kopija avionske karte),
  • List sa osnovnim podacima (Ime, Prezime, Studijski program, Email, Broj telefona).
Na listi sa osnovnim podacima bi bilo dobro da se upišu predmeti koje student želi da polaže u predroku.

Work and Travel program je obrazovni program međunarodne kulturne razmjene. Program nudi studentima univerziteta i viših škola izvanrednu priliku da iskuse život i kulturu Sjedinjenih Američkih Država. Tokom ljetnjeg raspusta, studenti imaju priliku da usavrše engleski jezik radeći razne poslove na američkom govornom području. Program omogućava kandidatima da pokriju troškove života u Americi, a u nekim slučajevima i da dodatno zarade. Po završetku radnog dijela programa koji traje od minimum tri do maksimum četiri mjeseca, kandidati imaju priliku da još mjesec dana putuju po Americi. Cilj programa je sticanje bogatog iskustva, usavršavanje engleskog jezika, upoznavanje kulture, običaja i načina života u Americi, kao i sticanje novih prijateljstava.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima