Upriličena svečana dodjela diploma na Pomorskom fakultetu Kotor, 20.12.2018. - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Upriličena svečana dodjela diploma na Pomorskom fakultetu Kotor, 20.12.2018.

21.12.2018   PFK Admin  3745 pregleda

  Na Pomorskom fakultetu Kotor dana 20.12. 2018. godine upriličena je svečana dodjela diploma nakon završenih studija  u toku studijske 2017/18. godine, na svim studijskim programima i nivoima studija.

Album fotografija


Svečanost je počela u 10,00 časova obraćanjem dekana Pomorskog fakulteta Kotor prof.dr Špira Ivoševića koji je pozdravio sve prisutne studente, goste i zaposlene. Svima koji ovom prilikom dobijaju diplomu uputio je iskrene čestitike sa željama za dalji napredak u životu i radu. Ukratko se osvrnuo na aktuelnu situaciju na Fakultetu sa akcentom na stalno  unaprijeđivanje i modernizovanje nastavnog procesa, praktične i teorijske nastave, te ukazao na značajne aktivnosti fakulteta na polju razvoja nauke i međunarodne saradnje. Napomenuo je da je Vijeće Pomorskog fakulteta pohvalilo i nagradilo najbolje studente Fakulteta i njima uputio posebne čestitike na postignutom uspjehu. Iskazao je izuzetno zadovoljstvo velikim brojem dploma koje se danas dodjeljuju, naglašavajući da su mnogi sa završenim studijama na nekim od studijskih programa Fakulteta već na brodu, da ih ima koji su već odradili kadeturu što pokazuje uspješnost diplome Pomorskog fakulteta na tržištu rada, naročito među pomorcima.

Nakon toga, dekan je uručio diplome bečelorima, specijalistima i magistrima akademskih studijih programa Menadžment u pomorstvu i Pomorske nauke,  a zatim i bečelorima Nautike i Brodomašinstva, te specijalistima Politehnike u pomorstvu.

Dodjelu diploma uljepšale su svojim muzičkim nastupom učenice Muzičke škole „Vida Matijan“ iz Kotora, i to duet flauta u sastavu Jovana Mršulja i Tamara Živković i gitarski duo Danijela Krstović i Kristina Jevrić.

Svima koji su završili studije na Pomorskom fakultetu Kotor čestitamo i želimo puno uspjeha u budućnosti.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima