Testiranje studenata SEAGULL CES online na Pomorskom fakultetu Kotor - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Testiranje studenata SEAGULL CES online na Pomorskom fakultetu Kotor

08.06.2017   PFK Admin  1944 pregleda

U sklopu realizacije projekta EDUMAR - „Međunarodna certifikacija pomorskog obrazovanja u Crnoj Gori“ Pomorski fakultet u Kotoru je obezbjedio nastavne video materijale renomiranih svjetskih kompanija SEAGULL i VIDEOTEL. U okviru dostupnih materijala, studenti su imali priliku da se upoznaju sa savremenim vidom prezentacije i testiranja studenata u dijelu specifičnih pomorskih tematskih oblasti, kao što su navigacija, brodsko mašinstvo, pomorska elektrika i slično.

U skladu sa tim, na Pomorskom fakultetu su u skladu sa nabavljenim SEAGULL CES Online programom izvedeno prvo nezavisno testiranje studenata pomoću jednog sofisticiranog i licenciranog servisa

Polažući online elektronski test kandidati su u sklopu predmeta Upravljanje rizikom u pomorstvu, za 81 minut odgovarali na 81 pitanje iz elektronskog testa  u cilju provjere svog sveobuhvatnog znanja stečenog na fakultetu.

Ovaj vid provjere znanje pomogao je studentima u nezavisnoj procjeni njihovog znanja, a zaposlenima u nastavnom procesu u definisanju onih tematskih oblasti u kojima ima prostora za kontinualno unapređenje nastavnog procesa.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima