Saradnja sindikalnih organuzacija Pomorskog fakulteta Kotor i Fakulteta tehnickih nauka u Cacku, 2.7.2019. - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Saradnja sindikalnih organuzacija Pomorskog fakulteta Kotor i Fakulteta tehnickih nauka u Cacku, 2.7.2019.

04.07.2019   PFK Admin  3121 pregleda

 

Prvi sastanak Sindikalne organizacije Pomorskog fakulteta Kotor (Univerzitet Crne Gore)  i Sindikalne organizacije Fakulteta tehničkih nauka u Čačku (Univerzitet u Kragujevcu) je održan u Kotoru, 2. jula 2019. godine. na kom su razmatrane mogućnosti saradnje između dva sindikata kao i sagledavanje prednosti koje bi se ukazale potpisivanjem ugovora o budućoj saradnji. Analizirani su uslovi u kojima obje sindikalne organizacije rade i šta se može uraditi da se njihov rad unaprijedi.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Sindikalne organizacije FTN Čačak Milka Jovanović i predsjednik Sindikalne organizcije Pomorskog fakulteta Saša Kuč, kao i članovi Sindikalne organizacije PFK Dušanka Savić i Katarina Šaranović.

Predstavnici obje sindikalne organizacije su izuzeto zadovoljni zbog ostvarenog sastanka na kojem su dogovoreni pravci buduće saradnje i uzvratna posjeta  kolegama u Čačku.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima