Prezentacija pomorske kompanije 'Bernard Schulte' - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Prezentacija pomorske kompanije 'Bernard Schulte'

03.10.2018   PFK Admin  2806 pregleda

Tokom dvodnevne posjete Pomorskom fakultetu Kotor  u periodu od 01.10. do 02.10.2018., ispred renomirane pomorske kompanije Bernard Schulte, studentima i osoblju PFK-a predstavio se gospodin Athanasios Panoutsopoulos.

Gospodin Panoutsopoulos je dugogodišnji rukovodilac programa obuke i ukrcaja kadeta na kompaniji Bernard Schulte koja ima vlasništvo nad 90 brodova, te preko 450 brodova u svom menadžmentu.

Prezentaciji su prisustvovali i diplomirani studenti našeg Fakulteta - kadeti koji su, u obraćanju prisutnima, izrazili veliko zadovoljstvo u vezi sa stečenim znanjima i iskustvom na brodu.

Ovo je još jedna u nizu aktivnosti koje ukazuju na zalaganje rukovodstva Pomorskog fakulteta Kotor da studentima omoguće bolju perspektivu i veću šansu za dobijanje posla nakon završetka studija.

Drugog dana, u okviru posjete Bernard Schulte kompanije, organizovan je intervju za devet kandidata - studenata Pomorskog fakulteta Kotor koji su ovim putem imali priliku da se predstave u trci za mjesto na jednom od mnoštva brodova kojim pomenuta kompanija upravlja. Intervju je organizovan na engleskom jeziku, a neki od kandidata će već početkom naredne godine ostvariti svoj prvi ukrcaj.

Napominjemo da je do sada priliku da se ukrca na kompaniju Bernard Schulte kompaniju ostvarilo  dvadeset diplomiranih studenata Pomorskog fakulteta Kotor.

Pomorski fakultet se nada da će studenti još intenzivnije uzeti učešća u ovakvim prezentacijama i intervjuima koje im matični fakultet nudi u saradnji sa Bernard Schulte kompanijom, te da će njihovo prisustvo ovakvim jedinstvenim prilikama biti još veće.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima