Povodom obilježavanja Dana Fakulteta, 19. novembra 2015. godine dodijeljene nagrade najboljim studentima Fakulteta - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Povodom obilježavanja Dana Fakulteta, 19. novembra 2015. godine dodijeljene nagrade najboljim studentima Fakulteta

19.11.2015   PFK Admin  1833 pregleda

Danas su na Fakultetu za pomorstvo, povodom obilježavanja Dana Fakulteta, 19. novembra, dodijeljene nagrade najboljim studentima Fakulteta.
Nagrade je najboljima uručio dekan Fakulteta za pomorstvo prof.dr Danilo Nikolić u okviru svečanog dijela sjednice Vijeća Fakulteta.
Najbolja studentkinja Fakulteta je Vanja Matković, sa prosječnom ocjenom 9,96 koja je nagrađena novčanom nagradom od 500,00 €.

Najbolji po studijskim programima su nagrađeni sa po 200,00€ i to: Vuko Bulatović na studijskom programu Nautika sa srednjom ocjenom 9,07, Stefan Ilić na studijskom programu Brodomašinstvo sa prosječnom ocjenom 7,25, Milica Gajić na studijskom programu Menadžment u pomorstvu sa srednjom ocjenom 9,38, Vilma Petković sa akademskog studijskog programa Pomorske nauke sa prosječnom ocjenom 9,67, te Andrijana Borozan i Jovana Strugar sa studijskog programa Menadžment u pomorstvu koji se realizuje u Cetinju sa prosječnom ocjenom 9,21.
Dekan Fakulteta prof.dr Danilo Nikolić je svima čestitao na dobijenim nagradama i na postignutom uspjehu tokom studiranja, te poželio puno uspjeha u daljem radu izražavajući uvjerenje da će stečena diploma Fakulteta za pomorstvo biti dobar putokaz za realizovanje njihovih životnih ciljeva.
DEKANAT FAKULTETA ZA POMORSTVO

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima