Posjeta predstavnika grčke kompanije 'Paradise Navigation SA' i agencije 'MonteCrew' iz Bara - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Posjeta predstavnika grčke kompanije 'Paradise Navigation SA' i agencije 'MonteCrew' iz Bara

02.06.2017   PFK Admin  2668 pregleda

Predstavnici agencije ‘’MonteCrew ’’ iz Bara, g-din Bojan Mijović i kapt. Yiannis Zafiropoulops (predstavnik ‘’MonteCrew ’’agencije u Grčkoj) i kompanije ‘’Paradise Navigation SA’’, g-din Antonis Drossos, su u četvrtak 01.06.2017. godine posjetili Pomorski fakultet Kotor. Sastanku su prisustvovali dekan, prof. dr Danilo Nikolić, prodekan za nastavu doc. dr Tatijana Dlabač i prodekan za kvalitet i međunarodnu saradnju doc. dr Špiro Ivošević. Predmet sastanka je bio upoznavanje sa procesom edukacije pomoraca na našem fakultetu i njihove mogućnosti zaposlenja na međunarodnom pomorskom tržištu.

Agencija ‘’MonteCrew ’’ se već dugi niz godina bavi ukrcajem pomoraca. Posjeduje višegodišnje iskustvo u obavljanju ove djelatnosti jer je pravni nasljednik prve crnogorske pomorske agencije ’’Hemosun Shipmanagment’’ koja je osnovana davne 1993. godine. Agencija je u saradnji sa kompanijom ’’Paradise Navigation SA’’ još od 1996. godine. Kompanija ’’Paradise Navigation SA’’ je osnovana u Grčkoj 1989. godine i bavi se pomorskim menadžmentom, specifično upravljanjem brodovima i operacijama sa teretima za sopstvene potrebe. U svojoj floti imaju tankere i LPG brodove dok su u svojoj floti posjedovali i brodove za rasute terete.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima