Organizovan Info dan o selekciji i odabiru kandidata za prvi ukrcaj na Pomorskom fakultetu Kotor - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Organizovan Info dan o selekciji i odabiru kandidata za prvi ukrcaj na Pomorskom fakultetu Kotor

06.07.2017   PFK Admin  1814 pregleda

Info dan o zahtjevima i izazovima ukrcaja na brod kao i iskustvima renomiranih predavača je održan u srijedu, 5. jula 2017. godine u Računarskoj sali Pomorskog fakulteta Kotor.

Na info danu se govorilo o selekciji i odabiru kandidata za prvi ukrcaj, specifičnostima zahtjeva, izazova kao i iskustva kadeta sa trening brodova. Svoje prezentacije su studentima sa studijskih programa Nautike i Brodomašinstva predstavili kapt. mr Boro Lučić “Lučić Marine Services”, Radoje Đurišić, svršeni student Pomorskog fakulteta Kotor, kadet “Bernard Shoulte” kompanije, kao i prvi ukrcani kadet preko “Lučić Marine Services” sa našeg fakulteta Stanko Španović.

Još jednom je naš fakultet pokazao inicijativu za odabir studenata koje će predložiti za prvi ukrcaj pomorskim agencijama/kompanijama koje su izrazile želju za dugoročniju saradnju sa Pomorskim fakultetom Kotor. Takođe, fakultet će izvršiti selekciju kandidata tokom jula i septembra mjeseca 2017. godine.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima