Održano gostujuće predavanje kapetana Nikole Peranovića za studente II godine studijskog programa Nautika i pomorski saobraćaj - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Održano gostujuće predavanje kapetana Nikole Peranovića za studente II godine studijskog programa Nautika i pomorski saobraćaj

28.10.2019   PFK Admin  289 pregleda

 

U petak, 25.10.2019. održano je gostujuće predavanje u okviru predmeta Brodarsko poslovanje (predmetni nastavnik: Doc.dr Senka Šekularac - Ivošević) na bazi saradnje sa nastavnom bazom „Unija pomoraca Crne Gore“.

Kapetan Nikola Peranović je studentima druge godine osnovnih studija Nautika i pomorski saobraćaj predstavio način na koji je organizovana brodarska kompanija, sektore i glavne poslove i odgovornosti, uzevši primjer svoje matične kompanije. Takođe, bila je obuhvaćena i tema komunikacije na relaciji brod – kopno.

Studenti su izrazili veliko interesovanje kroz diskusiju koja je uslijedila nakon prezentacije što je doprinijelo kvalitetu ovog predavanja. Ističu da im uz teorijska predavanja, gostujuća predavanja stručnjaka iz prakse omogućavaju da se još bolje upoznaju sa budućim pozivom.

Ovom prilikom se zahvaljujemo kapetanu Nikoli Peranoviću na održanom predavanju i otvorenosti Unije pomoraca Crne Gore za saradnju sa Pomorskim fakultetom Kotor.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima