Održano gostujuće predavanje gosp. Nikole Banovića, izvršnog direktora i menadžera marine Porto Novi - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Održano gostujuće predavanje gosp. Nikole Banovića, izvršnog direktora i menadžera marine Porto Novi

22.04.2019   PFK Admin  1690 pregleda

 

U petak, 19. aprila 2019. godine održano je gostujuće predavanje gospodina Nikole Banovića, izvršnog direktora i menadžera marine Porto Novi u okviru naučne oblasti Marketing u pomorstvu, u organizaciji doc. dr. Senke Šekularac -Ivošević.

Predavanju su prisutvovali studenti osnovnih i specijalističkih studija sa studijskog  programa Menadžment u pomorstvu i logistika, koji su imali priliku da se upoznaju sa osnovama jahting i marina biznisa, sa posebim osvrtom na aktuelno stanje ovog sektora u Crnoj Gori i svijetu. Takođe, gospodin Nikola Banović je kao dio korporativnog tima prezentovao projekat Porto Novi, jedan od većih investicionih projekata u Crnoj Gori.

Studenti su izrazili veliko interesovanje kroz diskusiju koja je uslijedila nakon prezentacije što je doprinijelo kvalitetu ovog predavanja. Informisani su o mogućnostima zapošljavanja u sektoru nautičkog turizma i pozvani na Open day koji će se održati 10. maja 2019. godine u Meljinama.

Ovom prilikom se zahvaljujemo gospodinu Nikoli Banoviću na održanom predavanju i otvorenosti za buduću saradnju sa Pomorskim fakultetom Kotor.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima