ODRŽANA SVEČANA DODJELA DIPLOMA POVODOM PROSLAVE 60 GODINA POMORSKOG FAKULTETA KOTOR - PFK - Pomorski fakultet Kotor

ODRŽANA SVEČANA DODJELA DIPLOMA POVODOM PROSLAVE 60 GODINA POMORSKOG FAKULTETA KOTOR

19.11.2019   PFK Admin  531 pregleda

 

U okviru svečanih aktivnosti kojima Pomorski fakultet Kotor ove radne nedjelje (18-22. novembra) proslavlja 60 godina svog postojanja i rada, danas, 18. novembra, 2019. godine, održana je svečana dodjela diploma za studente osnovnih, specijalističkih i magistarskih studija.

Nakon odslušanih državne i akademske himne, prisutne je pozdravila saradnica u nastavi, mr Zorica Đurović, koja je najavila i ostale aktivnosti planirane za dane proslave Fakulteta. Studente i goste zatim je pozdravio dekan, prof. dr Špiro Ivošević. Ispred Studentske organizacije Pomorskog fakulteta Kotor, brojnim studentima, profesorima i gostima, obratila se i Isidora Jovanović, koja je ujedno i član Vijeća Pomorskog fakulteta Kotor, kao i jedan od najboljih studenata Fakulteta za ovu godinu.

Dekan Ivošević uručio je diplome studentima akademskih studija Pomorske nauke i Menadžment u pomorstvu, zatim studentima primijenjenih studija Nautike i Brodomašinstva, a na kraju i studentima specijalističkih studija Pomorske nauke i Menadžment u pomorstvu. Nagrade najboljim studentima biće uručene na Svečanoj Akademiji koja će se održati na Dan fakulteta, 19. novembra u KC „Nikola Đurković“ sa početkom u 12 sati.

Za svoje kolege, Studentska organizacija Pomorskog fakulteta Kotor priredila je i mini-koncert u dvorištu Fakulteta, tokom kojega su ih zabavljali Marko Đurišić i akustični bend Anđa i Slađa.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima