Odrzana svecana dodjela diploma kandidatima koji su zavrsili osnovne studije na Fakultetu za pomorstvo Kotor - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Odrzana svecana dodjela diploma kandidatima koji su zavrsili osnovne studije na Fakultetu za pomorstvo Kotor

17.12.2014   PFK Admin  989 pregleda

Danas je na Fakultetu za pomorstvo u Kotoru održana svečana dodjela diploma kandidatima koji su završili osnovne studije na svim studijskim programima Fakulteta.

Prisutne diplomce i goste u amfiteatru Fakulteta pozdravio je dekan Fakulteta prof.dr Danilo Nikolić koji je između ostalog rekao da je Fakultet za pomorstvo u svom pedeset petogodišnjem postojanju na akademskom prostoru Crne Gore i regiona dao izraziti doprinos u obrazovanju i obuci pomoraca ali i stvaranju kadrova u svim oblastima pomorstva. Fakultet ispunjava svoju misiju obogaćujući sadržaje svojih studijskih programa i kroz uvođenje najsavremenijih vidova edukacije i komunikacije sa studentima. Imidž Fakulteta je podignut na viši nivo zahvaljujući realizaciji više međunarodnih projekata. Dekan je posebno naglasio da su studenti budućnost Fakulteta i da su mnogi od njih vrlo uspješni u zemlji i inostranstvu , kako na pomorskom tržištu tako i na univerzitetima širom svijeta ili svom matičnom fakultetu.
Dekan prof.dr Danilo Nikolić je nakon pozdravnog govora uručio diplome o završenim studijskim programima Pomorske nauke, Menadžment u pomorstvu, Nautika i Brodomašinstvo, te svima čestitao i poželio lični i profesionalni uspjeh.

DEKANAT FAKULTETA

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima