Održan prvi sastanak sa studentima povodom potpisivanja Sporazuma o dodjeli bespovratnih sredstava (Grant Agreement) - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Održan prvi sastanak sa studentima povodom potpisivanja Sporazuma o dodjeli bespovratnih sredstava (Grant Agreement)

11.05.2018   PFK Admin  1012 pregleda

 

U Plavoj sali Rektorata Univerziteta Crne Gore je u petak, 11. maja 2018. godine održan prvi od dva sastanka sa četvoro od ukupno pet studenata koji učestvuju u programu mobilnosti (Special Mobility Strand) u okviru ERASMUS + projekta “Prelaz studenata sa invaliditetom od visokog obrazovanja do zapošljavanja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori” (akronim: Trans2Work) povodom potpisivanja Sporazuma o dodjeli bespovratnih sredstava (Grant Agreement).

Program mobilnosti koji je organizovan u saradnji sa Centrom za međunarodnu saradnju Univerziteta Crne Gore, kolegama sa Univerziteta u Novom Sadu i Univerziteta u Sarajevu, studentima koji su se prijavili na ovaj program, i to: Ahmatom Murićem, Katarinom Ćetković, Miljanom Cerovićem i Viktorom Pavićevićem, koordinatorkom sa Univerziteta Makedonija iz Soluna i svim članovima projektnog tima, za studente će početi 1. juna 2018. godine u Novom Sadu i Sarajevu i trajaće dva mjeseca. Riječ je o najvažnijem izlaznom rezultatu na Trans2Work projektu.

Želimo im ugodan boravak i uspješnu realizaciju radne prakse kod poslodavaca!

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima