Održan projektni sastanak i obuka u okviru projekta Trans2Work - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Održan projektni sastanak i obuka u okviru projekta Trans2Work

30.03.2017   PFK Admin  1292 pregleda

Članovi projektnog tima Univerziteta Crne Gore učestvovali su na projektnom sastanku i obuci u sklopu Erasmus + projekta pod nazivom "School-to-Work Transition for Higher education students with disabilities in Serbia, Bosnia & Herzegovina and Montenegro (Trans2Work)", koji su organizovani na Univerzitetu Donja Gorica od 27. do 29.03.2017. godine.

Članovi projektnog tima su uspješno predstavili dosadašnje realizovane aktivnosti na projektu kroz elaboraciju radnih paketa. Isto tako, članovi projekta su prisustvovali obuci koja se odnosila na upotrebu web alata za studente sa invaliditetom kao i ostale učesnike, i to prvenstveno akademsko osoblje, mentore i poslodavce. Njoj su prisustvovali članovi projektnog tima sa Univerziteta u Mariboru i Univerziteta u Varšavi, predstavnici Univerziteta Makedonija iz Soluna, GNOSI Anaptyxiaki, AYDM, ASD, HO Partner, UOM i UM Feri, kao i ostali partneri iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Takođe, 27. marta je obavljen monitoring od strane Nacionalne Erasmus + kancelarije, dok je 28. marta urađena eksterna evaluacija projekta. Predstavljeni su razvojni ciljevi petog radnog paketa, utvrđeni su detalji oko organizacije E-learning seminara, mobilnosti studenata sa invaliditetom u narednom periodu, kao što su definisani indikatori koji će biti sastavni dio poluprojektnog izvještaja.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima