Održan Info dan na Pomorskom fakultetu 08. juna 2016. godine - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Održan Info dan na Pomorskom fakultetu 08. juna 2016. godine

10.06.2016   PFK Admin  1280 pregleda

Na Pomorskom fakultetu u Kotoru, na adresi Dobrota 36, dana 8. juna 2016. godine (srijeda), u terminu od 11,00 do 14,00 časova održan je INFO DAY.

Na Pomorskom fakultetu u Kotoru, na adresi Dobrota 36, dana 8. juna 2016. godine (srijeda), u terminu od 11,00 do 14,00 časova održan je INFO DAY.

INFO DAY je već tradicionalni događaj koji se na Pomorskom fakultetu Kotor duži niz godina organizuje za buduće studente kako bi se upoznali sa Fakultetom. Ovogodišnji INFO DAY je bio drugačijeg tipa u odnosu na prethodne godine, a zamišljen je kao poziv sadašnjim i bivšim studentima Fakulteta, zainteresovanim srednjoškolcima, pomorcima i svima koji žele da se informišu o radu Fakulteta.
U računarskom centru Pomorskog fakulteta u Kotoru upriličena prezentacija o radu Fakulteta od strane prodekana Doc. dr Tatijane Dlabač. Zainteresovani su bili u prilici da saznaju sve o naučnoistraživačkoj djelatnosti, saradnji sa pomorskim fakultetima u svijetu, pomorskom privredom, velikom broju nacionalnih i međunarodnih projekata (Nacionalni, INVO, Tempus, Erasmus+, HERD) i šire. Posebna pažnja je posvećena informacijama o nastavi na Fakultetu i obukama za pomorce koji su usklađeni sa međunarodnim zahtjevima i standardima.
Srednjoškolcima koji su pokazali svoje interesovanje za upis bio je prezentiran i podijeljen promotivni materijal sa bitnim podacima o studijskim programima Fakulteta.
Posjetioci su obišli zgradu Fakulteta, kojom prilikom su prisustvovali predstavljanju rada velikog broja simulatora, laboratorija, i da razgovaraju sa zaposlenima o svim bitnim pitanjima koji ih zanimaju.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima