Na Fakultetu borave tri studenta u okviru programa mobilnosti studenata ERASMUS+ - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Na Fakultetu borave tri studenta u okviru programa mobilnosti studenata ERASMUS+

16.02.2018   PFK Admin  1175 pregleda

Na Pomorskom fakultetu Kotor, u okviru programa mobilnosti studenata ERASMUS +  u ljetnom semestru ove studijske godine borave tri studenta. To su : Pocius  Tautvydas i  Daugela Tautvydas iz Litvanije i Silvia Alice Ferrario iz Graca.

Pocius  Tautvydas  i  Daugela Tautvydas iz Litvanije su se uključili u nastavu na akademskom studijskom programu Menadžment u pomorstvu. Oni su došli sa Litvanske pomorske akademije na osnovu zaključenog sporazuma te akademije i Pomorskog fakulteta Kotor.

Silvia Alice Ferrario iz Graca, državljanka  Italije koja studira na Karl Franzens Univerzitetu u Gracu, u ovom semestru sluša predmet Pomorska meteorologija i oceanografija na akademskom studijskom programu Nautika i pomorski saobraćaj. Takođe, dio svojih istraživanja obaviće na Institutu za biologiju mora.

Strane studente je primio dekan Pomorskog fakulteta Kotor, doc. dr Špiro Ivošević, koji je izrazio zadovoljstvo ovakvim oblicima saradnje  i poželio gostima iz inostranstva uspješan i lijep boravak u Kotoru i Crnoj Gori.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima