Upriličena svečanost povodom obilježavanja 57 godina postojanja i rada Fakulteta - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Upriličena svečanost povodom obilježavanja 57 godina postojanja i rada Fakulteta

21.11.2016   PFK Admin  1785 pregleda

Danas je na Univerzitetu Crne Gore, Pomorskom fakultetu Kotor upriličena svečanost povodom  obilježavanja 57 godina postojanja i rada Fakulteta.

Na svečanoj sjednici Vijeća Fakulteta, tradicionalno je donijeta odluka da se nagrade najbolji studenti Fakulteta, pa je dekan prof.dr Danilo Nikolić pohvalio i dodijelio novčane nagrade najboljima, i to:

  • Najboljoj studentkinji Fakulteta Tamari Jeremić, sa prosječnom ocjenom 9,64,  
  • Goran Velašu, najboljem student na primijenjenom studijskom programu Nautika sa srednjom ocjenom  9,26,
  • Dušanu Gačiću,najboljem studentu na primijenjenom studijskom programu Brodomašinstvo sa  srednjom ocjenom 7,60,
  • Željki Andrić, najboljoj studentkinji akademskog studijskog programa Menadžment u pomorstvu sa  srednjom ocjenom 9,47,
  • Danilu Stankoviću, najboljem studentu akademskog studijskog programa Pomorske nauke sa  srednjom ocjenom 9,19,
  • Dragani Čelebić, najboljoj studentkinji akademskog studijskog programa Menadžment u pomorstvu koji se realizuje  u Cetinju sa srednjom ocjenom 8,93,
  • Valentinu Jonovu, najbolemi studentu na primijenjenom studijskom programu Brodomašinstvo koji se ralizuje u Baru,sa srednjom ocjenom  8,19,
  • Đorđiju Đukoviću, najboljem studenu na primijenjenom studijskom programu Nautika koji se ralizuje u Baru,sa srednjom ocjenom  9, 00.

Najbolja studentkinja je nagrađena novčanom nagradom u iznosu od 500,00 €, a najbolji studenti po studijskim programima sa novčanim nagradama po 200,00€.

Dekan Fakulteta je čestitao nagrađenima i poželio im puno uspjeha u daljem životu i radu.

Dekan je takođe na sjednici ukratko prezentirao sadašnji aktuelni  trenutak razvoja Fakulteta kao respektabilne visokoobrazovne institucije koja se već 57 godina uspješno bavi edukacijom i obukama studenata i pomoraca i svojim dostignućima u domenu nauke i istraživanja zauzima značajno mjesto u Crnoj Gori i širem okruženju.

Dekan, prof. dr Danilo Nikolić je takođe svima zaposlenima čestitao ovu značajnu godišnjicu rada i postojanja Fakulteta uz želje za dalji uspjeh na svim poljima.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima