Testiranje studenata SEAGULL CES ONLINE na Pomorskom fakultetu Kotor - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Testiranje studenata SEAGULL CES ONLINE na Pomorskom fakultetu Kotor

13.05.2018   PFK Admin  1546 pregleda

 

Pomorski fakultet Kotor je u sklop u realizacije projekta EDUMAR obezbijedio nastavne video materijale renomiranih svjetskih kompanija SEAGULL i VIDEOTEL. U okviru dostupnih materijala, studenti su imali priliku da se upoznaju sa savremenim vidom prezentacije i testiranja studenata u dijelu specifičnih pomorskih tematskih oblasti, kao što su navigacija, brodsko mašinstvo, pomorska elektrika i slično.

U skladu sa tim, na Pomorskom fakultetu su u skladu sa nabavljenim SEAGULL CES Online programom izvedeno prvo nezavisno testiranje studenata pomoću jednog sofisticiranog i licenciranog servisa studentima trece godine studijskih programa Nautika, Brodomasinstvo i Pomorske nauke kod dekana, doc. dr Spira Ivosevica.

Polažući online elektronski test kandidati su u sklopu predmeta Upravljanje rizikom u pomorstvu, za 81 minut odgovarali na 81 pitanje iz elektronskog testa  u cilju provjere svog sveobuhvatnog znanja stečenog na fakultetu.

Ovaj vid provjere znanje pomogao je studentima u nezavisnoj procjeni njihovog znanja, a zaposlenima u nastavnom procesu u definisanju onih tematskih oblasti u kojima ima prostora za kontinualno unapređenje nastavnog procesa.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima