Razgovori za zaposlenje na Princess Cruises - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Razgovori za zaposlenje na Princess Cruises

02.09.2014   PFK Admin  1432 pregleda

Fakultet za pomorstvo Kotor pokrenuo je saradnju sa jednom od najrenomiranijih kruzing kompanija Princess Cruises. Flotu ove britansko-američke kompanije sa sjedištem u Santa Klari (Kalifornija) čine 21 luksuzni brod. Najveći od njih je 330 metara dug Royal Prince, koji može da primi 3560 putnika. Imali smo svi zadovoljstvo da ga vidimo u akvarijumu ispred Kotora.

Prvi vid naše saradnje biće organizovanje razgovora za zaposlenje na kompaniji Princess Cruises. Razgovori će biti održani naFakultetu za pomorstvo Kotor. Molimo sve zainteresovane pomorce, koji imaju odgovarajuće kvalifikacije, da se jave za posao na mjesta koje navodimo u nastavku teksta.

1. Stariji palubni oficir koji drži stražu u navigaciji (Senior Watchkeeping Deck Officers)
2. Stariji oficir mašine koji drži stražu u plovidbi (Senior Engineer Officers)
3. Oficir elektrike i elektronike (Electrical & Electronics Officers)
4. Inženjere za hotelski servis (Hotel Services Engineer)
Napomena 1:
Napomena 2:

Kandidat treba da posjeduje ovlašćenje za prvog oficira palube na brodu od 3000 BT ili većem.

Oficir mašine koji ima minimum ovlašćenje o osposobljenosti za drugog oficira mašine.

Kandidati koji imaju diplomu o višoj stručnoj spremi iz oblasti elektronika/elektrika. Prednost imaju inženjeri, iako će se uzeti u obzir i oni koju su obavili pripravnički staž, najbolje u nekom od sektora pomorske industrije. Postojeći oficiri elektrotehnike sa plovidbenim iskustvom na prekookeanskim brodovima ili plovidbom na feribotu bez više stručne škole, takođe se mogu prijaviti.

Traže se aplikacije za inženjera hotelskog servisa, pozicija oficira sa tri linije (tri stripe-a), koji je direktno odgovaran Upravniku za osoblje na brodu. Odabrani za ovu poziciju odgovorni su za sve aspekte održavanja, na najvećem nivou i u skladu sa najvišim standardima. Oni koji imaju ovu poziciju na brodu odgovorni su za sve aspekte održavanja na brodu uz pomoć tehničkih lica, nižih članova posade u okviru svog odjeljenja i za saradnju sa osobljem odjeljenja zaduženog za elektriku i instalaciju.

Razgovori za zaposlenje na Princes Cruises biće organizovani u dva dana: 14. i 15. oktobra 2014. godine. Oba dana razgovori će početi u 9:15 sati, kao što je to već navedeno, u prostorijama Fakulteta za pomorstvo u Kotor.

Kandidati koji se prijavljuju za pozicije oficira palube i mašine treba da imaju ovlašćenje koje je prikladno za izdavanje ovlašćenja o ekvivalentnim sposobnostima od strane UK MCA (Pomorska agencija i obalna straža Ujedinjenog Kraljevstva).

Da bi se prijavili, pošaljite CV na e-mail: mt@princesscruises.co.uk, navodeći kao subject/referencu MON14.

Na donjem linku možete pročitati, na engleskom jeziku, originalni dopis kompanije Princess Cruises, sa opisom gornjih mjesta, za koje će biti organizovan razgovor za zaposlenje.

Razgovori za zaposlenje na Princes Cruises bili su prvobitno zakazani za 15. i 16. oktobar 2014. godine, došlo je do promjene ovih termina i oni će biti održani 14. i 15. oktobra 2014. godine.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima