Program stručne ekskurzije ferry boatom Sveti Stefan na putovanju Bar-Bari-Bar - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Program stručne ekskurzije ferry boatom Sveti Stefan na putovanju Bar-Bari-Bar

24.04.2015   PFK Admin  1026 pregleda

Obavještavamo studente druge godine studijskog programa Nautika Kotor i Nautika Bar, druge godine studijskog programa Brodomašinstvo Kotor i Brodomašinstvo Bar, kao i treće godine studijskog programa Pomorskih nauka da imaju mogućnost odlaska na stručnu ekskurziju.
-  Stručna ekskurzija se planira ferry boatom „Sveti Stefan“ na putovanju Bar-Bari-Bar i to četvrtkom. U zavisnosti od broja prijavljenih studenata, prva grupa će krenuti u četvrtak, 30. aprila 2015. godine. Polazak iz Bara je u 20:00 sati. Dolazak u Bari je u petak u 08:00 sati. Polazak iz Barija je u petak uveče u 20:00 sati. Dolazak u Bar je u subotu ujutro u 08:00 sati.
-  U petak bi studenti imali slobodno prijepodne za posjetu gradu. 
-  Povratak na brod bi bio u 14:00 sati. Od 14:00 do 17:00 sati studenti bi na brodu obavljali vježbe (upoznavanje sa brodom: komandni most, mašinski prostor, paluba, car deck, sa akcentom na sigurnosnu opremu i dr.). Studenti bi (u grupama) na komandnom mostu prisustvovali manovri pri isplovljenju i uplovljavanju u Bar. 
-  Barska plovidba je izašla u susret i dala sljedeću ponudu za studente:
---  Cijena povratne karte Bar-Bari-Bar za avio sjedište je 68EUR,
--- Cijena povratne karte Bar-Bari-Bar sa ležajem u kabini sa kupatilom (četvorokrevetna kabineta) iznosi 96EUR. U ovu cijenu je uračunata večera u povratku.
- Vođa grupe prve stručne ekskurzije je Prof. dr Lazo Vujović.
VAŽNO:
- Svi zainteresovani studenti moraju da imaju važeći pasoš. Prijava za stručnu ekskurziju za termin od 30. aprila 2015. godine do 2. maja 2015. godine se mora izvršiti najkasnije do utorka, 28. aprila 2015. godine do 11:00 sati, nakon čega će biti izvršeno rangiranje (po prosjeku) i objavljivanje spiska polaznika. Polaznici prve stručne ekskurzije sa vođom grupe moraju biti ispred šaltera Barske plovidbe u četvrtak, 30. aprila 2015. godine najkasnije do 19:15 sati. Studenti iz Kotora se sami moraju pobrinuti za prevoz do Bara.
Studenti se trebaju prijaviti prodekanu za nastavu doc. dr Tatijani Dlabač ( tanjav@ac.me) i Željku Pekiću ( zeljkop@ac.me) u kojem trebaju dostaviti sljedeće podatke:
- Ime i prezime
- Broj indeksa
- Studijski program
- Broj telefona

Po objavi rang liste polaznika prve stručne ekskurzije biće objavljeni detalji vezani za putovanje i način uplate.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima