Održan svečani prijem brucoša u studijskoj 2017/18. godini - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Održan svečani prijem brucoša u studijskoj 2017/18. godini

02.10.2017   PFK Admin  2938 pregleda

Dekan Pomorskog fakulteta Kotor doc. dr Špiro Ivošević se u ponedjeljak, 02. oktobra 2017. godine sa svojim saradnicima svečano obratio brucošima na reformisanim studijskim programima: Nautika i pomorski saobraćaj, Brodomašinstvo, Pomorska elektrotehnika i Menadžment u pomorstvu i logistika i poželio im puno uspjeha u sticanju teorijskih i praktičnih znanja iz pomorske struke tokom njihovog školovanja.

Studenti prve godine su imali priliku da se upoznaju sa upravom Fakulteta, predstavljeni su im nastavni planovi i programi, kao i oprema koja je neophodna za kvalitetno održavanje predavanja i vježbi. Jedan od prioriteta Pomorskog fakulteta Kotor je efikasna realizacija nastavnih planova i programa u skladu sa savremenim nacionalnim i internacionalnim standardima obrazovanja. U prilog navedenom, kvalitetno nastavno osoblje već dugi niz godina inspiriše studente da se usavršavaju kao i da učestvuju u raznim programima mobilnosti, da realizuju studijske boravke i da budu dio međunarodnih projekata.

Kako je na kraju svečanosti istakao dekan, doc. dr Špiro Ivošević, Fakultet će kontinuirano podržavati studente na putu sticanja  znanja koje predstavlja osnovnu vrijednost u akademskoj i pomorsko-privrednoj zajednici.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima