Prezentacija Pomorske biblioteke, 5. oktobar 2018. godine - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Prezentacija Pomorske biblioteke, 5. oktobar 2018. godine

05.10.2018   PFK Admin  2243 pregleda

 

Dana 5. oktobra 2018. godine  (petak) u amfiteatru Pomorskog fakulteta Kotor, u terminu od 9:30 do 10:30 sati, održaće se prezentacija Pomorske biblioteke, povodom Nacionalnog dana podizanja svijesti o bibliotekama. Program se realizuje u okviru Erasmus+ projekta Mreže servisa za podršku bibliotečkoj mreži Zapadnog Balkana (LNSS) kroz modernizaciju biblioteka i nivoa stručnosti i kvalifikacija bibliotečkog osoblja u visokoškolskim institucijama u zemljama Zapadnog Balkana.

Prezentacija Pomorske biblioteke je naročito značajna za studente prve godine svih studijskih programa Pomorskog fakulteta Kotor kako bi se na početku studiranja  na što bolji način upoznali sa radom i aktivnostima Pomorske bibilioteke, njenom bogatom istorijom i značajem, te svim mogućnostima koje  Biblioteka  pruža studentima u cilju lakšeg  i boljeg savlađivanja studijskih programa.

Zbog značaja i aktuelnosti ove prezentacije, pozivamno studente prve ali i starijih godina studija da u što većem broju prisustvuju.

Predavanje za studente prve godine Pomorske elektrotehnike i Brodomašinstva je od 9:30 do 10:00 sati, a za studente Menadžmenta u pomorstvu i logistike i Nautike i pomorskog saobraćaja od 10:00 do 10:30 sati.

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima