Poziv na 3. izdanje Adriatic Sea Forum-a, međunarodnog putujećeg foruma posvećenog pomorskom turizmu na Jadranu - PFK - Pomorski fakultet Kotor

Poziv na 3. izdanje Adriatic Sea Forum-a, međunarodnog putujećeg foruma posvećenog pomorskom turizmu na Jadranu

27.04.2017   PFK Admin  1247 pregleda


Adriatic Sea Forum, međunarodni putujući forum posvećen pomorskom turizmu na Jadranu održat će se 27. i 28. aprila 2017. u Budvi (Crna Gora).  Forum pridonosi dijeljenju ideja, te olakšanju u procesu razvoja novih projekata, kao i u lansiranju strategija, suradnji i prijedloga.

Adriatic Sea Forum predstavlja priliku za zajedničku raspravu o budućnosti i razvoju Jadrana: mjestu gdje se susreću ljudi koji rade u spomenutim sektorima.  Forum je posvećen njima kao i novim sudionicima koji djeluju i rade u različitim područjima s kojima se produbljuju i razvijaju poslovanja i novi projekti.

Zahvaljujući pozornosti koju Europa, sa svim svojim institucijama, posvećuje Jadranu i Jonskoj regiji, a službeno od pokretanja EUSAIR strategije, Adriatic Sea Forum je prilika za sve zainteresirane u pomorskom i turističkom sektoru da ažuriraju, stvore, podijele i prošire informacije, projekte, znanje i poznanstva koja imaju.  

Na ovogodišnjem izdanju ukupno 50 studenata ima priliku besplatno sudjelovati na forumu te na taj način steći nova znanja, upoznati se s aktualnim događanjima u pomorskom turizmu, kao i upoznati potencijalne poslodavce. 

Registraciju na forum, kao i više detalja o samom događanju možete pronaći na web stranici i priloženom letku : www.adriaticseaforum.com/registration-2017/.

Dokumenta

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima