INFO DAN na Pomorskom fakultetu Kotor - PFK - Pomorski fakultet Kotor

INFO DAN na Pomorskom fakultetu Kotor

12.04.2017   PFK Admin  2149 pregleda

INFO DAN na Univerzitetu Crne Gore - Pomorskom fakultetu Kotor biće održan u srijedu 12. aprila 2017. godine u terminu od 13:00 do 16:00 sati.

INFO DAN je tradicionalni događaj koji se organizuje na Pomorskom fakultetu Kotor duži niz godina za buduće studente kako bi se upoznali sa radom Fakulteta.Takođe, ovaj događaj je namijenjen i sadašnjim i bivšim studentima Fakulteta, pomorcima i svima koji žele da se informišu o radu Fakulteta.
Ovom prilikom će biti održana prezentacija o radu Fakulteta, i organizovan obilazak laboratorija i brodskih simulatora.
Posebna pažnja biće posvećena informacijama o nastavnim programima na Fakultetu i obukama za pomorce. Zainteresovani će takođe biti u prilici da saznaju sve o značajnoj naučnoistraživačkoj djelatnosti na Fakultetu, njegovoj saradnji sa pomorskim fakultetima u svijetu, kao i o velikom broju nacionalnih i međunarodnih projekata (iz programa HERIC, Tempus, Erasmus+, HERD i dr.) koje Fakultet realizuje. Srednjoškolcima koji pokažu svoje interesovanje za upis biće prezentiran i podijeljen promotivni materijal sa bitnim podacima o studijskim programima Fakulteta.
Budući i sadašnji studenti se mogu upoznati sa mogućnostima programa mobilnosti studenata tokom studija (Erasmus +, kao i drugi programi mobilnosti) te podrškom Pomorskog fakulteta Kotor studentima koji učestvuju u programu Work&Travel.
Ovogodišnji INFO DAN na Pomorskom fakultetu Kotor se ostvaruje kroz realizaciju projekta pod nazivom “Međunarodna certifikacija pomorskog obrazovanja u Crnoj Gori – EDUMAR” finansiranog iz programa HERIC od strane Ministartva prosvjete i Ministarstva nauke, putem kojeg će Fakultet certifikovati nastavne planove i programe osnovnih akademskih studijskih programa Nautika i pomorski saobraćaj, Brodomašinstvo i Pomorska elektrotehnika prema najnovijoj dopuni IMO STCW Konvencije, kao i Sistem menadžmenta kvalitetom prema novom standardu ISO 9001:2015. Certifikaciju Fakulteta će sprovesti svjetska renomirana certifikaciona kuća tokom aprila 2017.godine.
 
Dođi, informiši se i postani i ti student Univerziteta Crne Gore – Pomorskog fakulteta Kotor
 
DEKANAT POMORSKOG FAKULTETA KOTOR

http://www.radiokotor.info/radio/index.php/78-lokalne-vijesti/14066-info-dan-pomorstvo-2017


http://skalaradio.com/2017/04/10/dodi-informisi-se-i-postani-i-ti-student-pomorskog-fakulteta-u-kotoru/


http://radiodux.me/vijesti/drustvo/info-dan-na-pomorskom-fakultetu-kotor


http://www.bokanews.me/featured/info-dan-pomorskom-fakultetu-kotor-12-aprila/


http://radiotivat.com/info-dan-na-pomorskom-fakultetu-u-srijedu/2017/04/

Newsletter

Prijavite se na naš Newsletter i budite u toku sa najnovijim aktuelnostima